miejscy roślinożercy
  • O nas
  • Wszystkie przepisy Roślinożerców
  • Współpraca
  • Kontakt

Dziwne warzywa, czyli co z tego ugotować?


Tu będziemy zbierać linki do przepisów z różnymi roślinnymi dziwadłami :)

  • Fusilli w sosie dyniowo-ziemniaczanym z chiffonade z pora
  • Tajskie curry z orzeszkami ziemnymi i słodkimi ziemniakami
  • Bok choy z tofu w sosie z dodatkiem curry - wegański chiński makaron  
  • Pierogi idealne, z jarmużem, czosnkiem i tofu  
  • Pizza z karczochami 
  • Kolorowe wegańskie rolki, czyli gołąbki z papieru ryżowego 
Wyślij pocztą e-mailWrzuć na blogaUdostępnij w XUdostępnij w usłudze FacebookUdostępnij w serwisie Pinterest

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Strona główna
Subskrybuj: Posty (Atom)

Szukaj na tym blogu

O nas

O nas

Miejscy Roślinożercy

Miejscy Roślinożercy nie mają ogródka, ale mimo to jedzą tylko roślinki. A przy tym bardzo lubią gotować :)

Blog prowadzą siostry: Anka i Magda, roślinożerne.

Zapraszamy!


więcej...

  • CIASTA, CIASTECZKA I INNE WYPIEKI
  • DO CHLEBA
  • ŁAKOCIE BEZ PIECZENIA
  • NAPOJE
  • OBIAD / KOLACJA
  • OBIAD W 15 MIN (albo prawie)
  • SAŁATKI
  • SOSY I DODATKI
  • ŚNIADANIA
  • ZUPY
  • Wszystkie przepisy Roślinożerców

Roślinożercy na fejsbuku!

co i jak - informator! :)

Pobierz darmowy poradnik

dziwne warzywa

dziwne warzywa

Top of Miejscy Roślinożercy

  • Pieczone warzywa na kolację
  • Chrupiące tofu w pikantnej panierce
  • Wegański kajmakowy mazurek - bez pieczenia, bez glutenu, bez rafinowanego cukru!
  • Babka ziemniaczana à la vegan
  • Kotlety soczewicowe z pieczarkami

durszlak

Durszlak.pl

spróbujesz? :)

spróbujesz? :)
wegańskie obiad ciasto kolacja piekarnik bez pieczenia ekspresowe tofu mleko kokosowe czekolada bezglutenowe śniadanie migdały mąka pełnoziarnista cebula cynamon płatki owsiane czosnek kakao cytryna czekoladowe do chleba marchew sałatka tarta ciasteczka daktyle dynia kumin makaron mąka owsiana mąka pszenna off topic pistacje tofurnik ziemniaki zupa Veganomicon ciastka drożdże gruszki kruche ciasto oliwa orzechy włoskie rodzynki szpinak zielona soczewica Wielkanoc mango masło orzechowe mleczko kokosowe muffiny mąka z ciecierzycy nerkowce olej kokosowy papryka siemię lniane soczewica sos sojowy Boże Narodzenie blender curry czerwona soczewica deser imbir lody napój owsianka pacz to pasta do chleba pietruszka podróż rozmaryn sos truskawki wiórki kokosowe wolna niedziela biała fasola brokuł chia ciecierzyca czerwone wino drożdżowe dyniowe dżem figi granat groszek jabłko kalafior kiwi kurkuma makaron soba mazurek mleko sojowe mąka gryczana oregano orzeszki ziemne pie pieczarki pieczenie pierogi pizza pomidory przekąska przyprawa do piernika ryż tahini trufle zielony groszek żurawiny Rzym Wigilia alkohol anyż awokado basmati brownie burak bób chałwa cieciorka cukier cukinia czerwona fasola czerwona papryka czerwony ocet balsamiczny gulasz jabłka kardamon karmel karnawał kasza gryczana kasza jaglana kasza jęczmienna kokosowe kolendra kotlet kruche ciastka lawenda limonka mak makowiec marcepan mleko migdałowe mąka ryżowa oliwki orzechy laskowe ostra papryka paj papier ryżowy pasta pestki dyni piernikowe pomarańcze pomidory suszone por płatki drożdżowe risotto rocznica rum sajgonki seitan seler sernik skórka cytrynowa stewia sushi szalotka słodka papryka słodkie ziemniaki słonecznik wędzona papryka z owocami śliwki śliwki suszone Londyn Mardi Gras Wiedeń agar algi ananas babeczki bakłażan banan baton batonik bazylia białe wino biscotti bliny boczniaki bok choi brukselka brzoskwinie budyń buraczki bułeczki bułka tarta chałwowy chilli chińskie chleb chrust ciasteczka korzenne crème pâtissière cukier puder cytrynowy czekoladki czerwona cebula czerwona kapusta do kanapek do picia dzikie szparagi dziwne warzywa faworki foodsharing fusilli ganache gałka muszkatołowa gorąca goździki granulat sojowy grecka hummingbird jagody jarmuż jesienny kapkejki karczochy kaszka kukurydziana kawior roślinny kolumbijska koncentrat pomidorowy konfitura kostka sojowa krem cytrynowy kukurydza kurki lemon curd liofilizowane magdalenki masło kokosowe masło migdałowe masło z pestek słonecznika migdałowy mięta morele morele suszone mus mąka krupczatka mąka kukurydziana mąka ziemniaczana naleśniki ogórek ogórki kiszone olej sezamowy paluszki panierka panierowane panna cotta papryczka pastiera paszteciki pestki słonecznika pi pieczone piernik pistacjowe placek podwieczorek polewa czekoladowa pszenica pączki pęczak płatki migdałowe quiche rolada rukola ryż basmati rzodkiewka salmorejo serek serowy sezam shortbread smalec smażenie soja spaghetti speculoos spring rolls spód surówka sylwester syrop klonowy szara reneta szarlotka szałwia hiszpańska szczypior szczypiorek szmaragdowy szparagi szybkie danie sól słone precelki tajskie tamari tatin tempeh tofurnica torcik tort tymianek w słoiku wakame warzywa wegański ser zakwas zapiekanka zielona papryka zrazy zupa rybna śmietana święta

Nasze ulubione blogi

  • Chocolate Covered Katie
  • FatFree Vegan Kitchen
  • Healthy. Happy. Life.
  • Oh She Glows
  • The Oatmeal Artist
  • wegańskie pyszności

Warto zajrzeć

  • CRON-O-Meter
  • Finding vegan recipes
  • healthy bitch daily
  • Internetowa "waga"
  • Post Punk Kitchen
  • SELF Nutrition Data
Wszystkie materiały (o ile nie zaznaczono inaczej) należą do Roślinożerców. Motyw Okno obrazu. Obsługiwane przez usługę Blogger.